Sociale rum og brugerinddragelse I udstillinger

28 november kl. 08:30 - 18:00

Hvordan fortælles en bys historie? Hvad skal der til for at skabe en god social oplevelse i en udstilling? Hvordan kan brugere hjælpe med at gøre udstillinger bedre? Hvilke erfaringer har folkene bag nogle af de nye store fortællende byudstillinger?

Reserver 28. november til et seminar i Den Gamle By, hvor bl.a. professorerne John H. Falk og Lynn D. Dierking fra Oregon State University vil tale om museet som socialt rum og der er oplæg om brugerinddragelsen i det nye ambitiøse IKEA Museum.

Mød også fem museer, der har skabt forskellige bud på hvordan en fast udstilling om en bys eller egns historie kan fortælles. Skaberne bag Aarhus Fortæller og de nye udstillinger på Køge Museum, Roskilde Museum, Københavns Museum og Odense Bys Museum vil dele visionerne bag udstillingerne og have en åben debat om deres erfaringer med at virkeliggøre udstillingerne.

Læs mere om arrangementet her

Begivenhed Tags:
, , , ,