Religion på museum – dansk kulturhistorie med nye øjne

7 junikl. 10:00 - 17:00

Projektet ’Religion- levende kulturarv’ arrangerer en dag til dig, der gerne vil vide mere om, hvordan museer kan arbejde med religion, traditioner og forestillinger, der har formet danskernes kultur gennem tiden.

Konferencen vil præsentere forskellige konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde med religion ud fra formater udviklet i samarbejde mellem Roskilde Museum, Den Gamle By, Immigrantmuseet, Dansk Jødisk Museum, Center for Samtidsreligion, Aarhus Universitet og Roskilde Universitet igennem projektet ”Religion – levende kulturarv” støttet af VELUX fonden.

Konferencen er relevant for alle med interesse for kulturhistorie og kulturarv. Deltagelse på konferencen er gratis.

Der vil løbende komme nye informationer om program på hjemmesiden samtidsreligion.au.dk/religion-levende-kulturarv

Spørgsmål om konferencen kan stilles til Abir Mohamad Ismail, ami@cas.au.dk.

Læs mere om arrangementet her.

Tåsingegade 3, 8000 Århus
Tåsingegade 3